X-two

X-two biedt een complete kledinglijn aan in maten 40-60.

Dit project was voor mij erg leerzaam op het gebied van browser/platform compatibility. De klant had in plaats van een PC een Mac. Hierdoor moest ik meer rekening houden met een extra browser, genaamd Safari.. Dit was lastig, want bij Webvalue werd er voornamelijk op PC gewerkt. Toch was er een Mac computer aanwezig op het kantoor speciaal voor dit soort conflicten.

Deze website was niet moeilijk om te ontwikkelen. Het duurde ook niet erg lang voordat ik de website op elk platform goed werkend had. De uitdaging ontstond door het feit dat het design meerdere keren werd aangepast door de klant. Gelukkig had mijn collega de website zo gebouwd dat het voor mij een overzichtelijk en goed aan te passen website was.

Naast de standaard pagina's was er ook een pagina met een winkeloverzicht. Hier was de mogelijkheid beschikbaar winkels te zoeken die in de buurt gevestigd zijn. Deze werden opgeroepen vanuit een database. Ik kreeg de opdracht een aantal aanpassingen te maken in deze webapplicatie. Dit was leuk om te doen want de applicatie was op een hoog technisch niveau gebouwd waar ik nog veel van kan leren.

Bezoek de website

terug