Huybens Haarlem

Huybens Haarlem is een aannemingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in klein en middelgroot onderhoudswerk.

Deze website was mijn laatste volledige project. Uiteindelijk heb ik de website af gekregen voordat mijn stageperiode was beindigd, hoewel de content van de website nog moest worden aangeleverd en worden toegevoegd. Het bouwen van de website was geen enkel probleem. Toch wilde ik van de website van Huybens een leerproces en een uitdaging maken.

Ik heb met een beetje hulp van mijn collega Raymond een dynamisch kopjessysteem ontwikkeld. In het hoofdplaatje links (zie het plaatje hieronder) staat een link naar een volgende pagina. Ik wilde ervoor zorgen dat de klant, door simpelweg een tekstje en een linkje in te voeren, het zwarte kader en de linkjes automatisch konden genereren zonder een heel nieuw plaatje te maken. Dit allemaal door middel van PHP, het gebruik dan DIV-tags, CSS en Javascript.

Zelfs de vijf buttons rechtsonder kunnen heel simpel worden aangepast. Er is maar n plaatje nodig en tch is het een knop met een visuele muisfunctie. Uiteindelijk heb ik deze website compatible kunnen maken op Internet Explorer n Firefox. Ik kan dan ook met trots zeggen dat dit project n van mijn meest leerzame en succesvolle websites is geworden op gebied van functionaliteit en aanpasbaarheid.

Bezoek de website (de nieuwe site is nog niet online, 22-06-2006)

terug