Egomojo

Ik (ego) toon mijn mogelijkheden (mojo definitie #1) op een coole en stijlvolle manier (mojo definitie #2).

Een stageverslag is persoonlijk. Niemand heeft hetzelfde verslag als een ander. Je uit in je verslag wat je vaardigheden zijn, wat je geleerd hebt en wat je ervaring was met het bedrijf waar je jou stage doorliep. Daarom heb ik mezelf als symbool gebruikt. De magie die ik creer verwijst naar mijn vaardigheden. Na de ervaring die ik heb opgedaan bij Webvalue is het voor mij een 'snap' om webdevelopment-gerichte opdrachten uit te voeren.

De 'paal' waar mijn figuur (ik dus) tegenaan leun is een soort telefoon- of elektriciteitspaal. Het symboliseert het feit dat mijn prestaties afhankelijk zijn van communicatie, net als iedereen in de branche. En wat zijn we tegenwoordig zonder te technieken van communicatie. De techniek wordt gereflecteerd door de subtiele tandwielen in de paal. Communicatie is altijd in ontwikkeling, het blijkt als het ware 'draaien'. Natuurlijk is er soms ruis tussen verzender en ontvanger (zoals de stroomstoring die aanwezig is bij de tandwielen) maar dat kan altijd snel worden hersteld.

Dat ik in een 'snap' de hele website van stijl en sfeer kan veranderen komt door de techniek geleerd bij Webvalue. Elk hoofdstuk heeft namelijk zijn corresponderende element.

Profiel vuur
Ik ben een gedreven persoon als het gaat om school en prestaties. Ik ben leergierig, gedreven en die vlam is nog lang niet in me gedoofd.

Actieplan ijs
Je kan ijs zo hard maken als je wilt. Hetzelfde wilde ik doen met mijn actieplan. De bedoeling was een absoluut doel bereiken tijdens mijn stageperiode. Dit is met succes volbracht.

Portfolio natuur
Niets heeft een eigen wil zoals de natuur dat heeft. Zo wil ik mijn portfolio ook tonen. Het is een deel van mijn stage, maar ook een deel van mijzelf. Het toont waar ik in gegroeid ben en geeft mij een visie waar ik nog in moet bevorderen.

Contact elektriciteit
Telefoon, internet, fax, sms, mms, je kunt op wel duizenden manieren communiceren. Maar de meest gebruikte communicatiemiddelen van tegenwoordig gebruiken stroom. De stroom dat door mij geproduceerd wordt wijst op mijn communicatiemogelijkheden en -vaardigheden.


« terug