Welkom op Egomojo.nl

Dit is het verslag van mijn tweede stageperiode van het derde leerjaar op het Mediacollege Amsterdam (MA), voorheen het Grafisch Lyceum Amsterdam (GLA). Deze periode heb ik doorgebracht bij het webdevelopment bedrijf Webvalue aan de Magdalenenstraat 30 in Alkmaar.

Met leuke en gespecialiseerde collega's was het voor mij zeer toegankelijk om nieuwe dingen te leren. Al was er een klein of groot probleem of conflict, er werd altijd hulp geboden op een positieve manier. De onmogelijke combinatie 'gemotiveerd arbeid verrichten en gezelligheid' bleek wel degelijk mogelijk te zijn bij Webvalue.

Kortom, Webvalue is een uitstekend leerbedrijf, technisch/visueel hoogstaand en er is een geweldige sfeer. Men zegt dat je het op een oude fiets moet leren, bij Webvalue zat ik zonder twijfel op de meest luxe Gazelle, met beschikking over zijwieltjes.
Over mij

Naam
Joram Burer

Leeftijd/geboortedatum
20 jaar, geboren op 5 december 1985

Opleiding
Multimedia Vormgever aan het Mediacollege Amsterdam

Stageperiode doorbracht bij het volgende bedrijf
Webvalue webdevelopment - www.webvalue.nl

Duur van deze periode
Van 30 januari tot 23 juni

Kan met de volgende softwarepakketten en technieken werken
Adobe Photoshop
Adobe ImageReady
Adobe Illustrator
Adobe Premiere
Macromedia Flash
Actionscript
Macromedia Dreamweaver
HTML
PHP
Javascript
Steinberg Wavelab
Topstyle Pro
CSS
Globescape CuteFTP
Office


Mijn doel bij Webvalue

Persoonlijk actieplan bij Webvalue

Het was al duidelijk vanaf het begin dat Webvalue mij veel te bieden had op het gebied van webdevelopment. Ik heb me daar dan ook volledig op gericht. Techniek en functionaliteit waren de aspecten die mij de hoogste prioriteit hebben gekregen. Ik wilde me op dit gebied verder ontwikkelen.

Is dit plan succesvol volbracht?
Zonder twijfel, ja.

Plannen in de toekomst
Mijn plan is verder te gaan studeren bij de Hogeschool van Amsterdam. De opleiding Interactieve Media spreekt mij aan. Verder ben ik uitgenodigd om door te werken na mijn stageperiode bij Webvalue.

Mijn plan van aanpak

Bij Webvalue had ik als doel mijn webdevelopmentkennis en -vaardigheden verbeteren. Aan de website van Webvalue te zien kon ik verwachten dat ik tenminste mijn kennis op het gebied van webdevelopment erg kon bevorderen. En inderdaad, ik kan achteraf zeggen dat Webvalue mij heeft geholpen met het groeien in het kennen en kunnen binnen het kader van webdevelopment.

Ik hield me in het bedrijf bezig met de volgende onderdelen, het bouwen van websites en vullen en finetunen van websites. Ik heb animaties gemaakt, websites functioneel ontwikkeld vanuit een professioneel ontwerp, me kunnen verdiepen in Javascript, PHP en Actionscript en ik heb mijn softwarekennis uitgebreid.

Voor een overzicht van de beste projecten waaraan ik heb gewerkt kun je terecht bij het portfoliogedeelte van de website.